ANL construieste locuinte pentru tinerii din Prahova. Vezi unde

Publicat in Eveniment 08 Ianuarie 2016 1452 ori
Google+ WhatsApp
ANL construieste locuinte pentru tinerii din Prahova. Vezi unde
ANL construieste locuinte pentru tinerii din Prahova. Vezi unde

Viitoarele locuinţe pentru tinerii cu vârsta de până în 35 de ani pot fi închiriate, iar după un an pot fi achiziţionate, potrivit Observatorulph.ro

 

Potrivit site-ului ANL, la finele anului trecut erau în lucru la Prahova trei blocuri de locuinţe ANL pentru tinerii cu vârsta de până la 35 de ani. Conform aceeaşi surse, este vorba de blocul aflat în construcţie la Păuleşti, care va avea 22 de apartamente,k de la Buşteni, de pe strada Nestor Ureche, nr. 60, cu 18 apartamente şi de la Vălenii de Munte, Bulevardul Nicolae Iorga, cu 15 apartamente.

ANL a realizat şi o centralizare a numărului de apartamente construite în fiecare judeţ în parte. Din 2001 până în prezent, la Prahova au fost realizate un număr total de 731 de apartamente ANL, la Ploieşti, Câmpina, Buşteni, Vălenii de Munte, Sinaia şi Azuga.

Conform procedurii, pot închiria locuinţe ANL numai persoanele majore, care nu au împlinit 35 de ani, care nu sunt propritari ai vreunei locuinţe, care nu a mai închiriat o locuinţă construită prin ANL şi care are locul de muncă în localitatea în care se găseşte locuinţa pe care doriţi să o închiriaţi. Trebuie spus că o altă condiţie esenţială este ca niciunul din membrii familiei (soţ/soţie) nu este sau nu a fost proprietarul unei locuinţe. Cererile se depun la primaria localitatii in care doriti sa inchiriati o locuinta  pentru a va inscrie in acest program.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.