Managerul Spitalului Baicoi a dat in judecata ANI

Publicat in Eveniment 06 Ianuarie 2016 550 ori
Google+ WhatsApp
Managerul Spitalului Baicoi a dat in judecata ANI
Managerul Spitalului Baicoi a dat in judecata ANI

Andreea Oana Irimescu, managerul Spitalului Orășenesc Băicoi, a dat în judecată Agenția Națională de Integritate (ANI) după ce instituția a constatat existența stării de incompatibilitate.

 

Conform ANI, Irimescu a încălcat legea atunci când a ocupat simultan și funcția de director de spital și pe cea de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Băicoi. În plus, susțin inspectorii ANI, Irimescu se află în stare de incompatibilitate, întrucât, începând cu data de 09 octombrie 2010, deține, simultan cu funcția de manager de spital, și funcția de administrator al S.C. CABIO-VIT FERM S.R.L.

Încercând să-și facă dreptate, Andreea Irimescu a intentat proces ANI, dosarul aflându-se pe rolul instanței de contencios administrativ din cadrul Curții de Apel Ploiești. Primul termen de judecată a fost stabilit în februarie.

Sursa: ziarulincomod.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.