Ce amenda risca ploiestenii care nu isi deszapezesc trotuarele din dreptul locuintelor

Publicat in Eveniment 04 Ianuarie 2016 525 ori
Google+ WhatsApp
Ce amenda risca ploiestenii care nu isi deszapezesc trotuarele din dreptul locuintelor
Ce amenda risca ploiestenii care nu isi deszapezesc trotuarele din dreptul locuintelor

Poliția Locală recomandă ploieștenilor să ia masurile care se impun pentru înlăturarea zăpezii din locurile publice,  în vederea asigurării deplasării în condiții adecvate, dar și pentru a se evita aplicarea de amenzi contravenționale.

 

Astfel, cetățenii au obligația de a curăța zăpada de pe trotuarele din dreptul locuințelor sau al punctelor de lucru aparținând agenților economici.

În conformitate cu H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești,  “neefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor (inclusiv a grătarelor gurilor pluviale), din dreptul locuințelor sau sediilor” constituie contravenție, iar sancțiunile ce pot fi aplicate de Poliția Locală Ploiești  sunt cuprinse între 500 și 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.