Anunţ important de la ISU Prahova

Publicat in Eveniment 30 Decembrie 2015 697 ori
Google+ WhatsApp
Anunţ important de la ISU Prahova
Anunţ important de la ISU Prahova

Ca urmare a informării meteorologice, în perioada 30.12.2015 - 03.01.2016, va avea loc o răcire accentuată precum şi intensificări ale vântului şi ninsori locale, în zonele de munte. Izolat se va semnala polei.

Pe teritoriul judeţului Prahova, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Comandamentul Operaţional de iarnă, monitorizează evoluţia situaţiei operative pentru:

- identificarea şi transportul persoanelor fără adăpost, în locurile special amenajate de către unităţile administrativ teritoriale;

- monitorizarea şi asigurarea transportului gravidelor şi persoanelor dializate sau a altor persoane din zonele greu accesibile, către unităţile medicale.

***

Se recomandă:

- evitarea parcurgerii de către turişti a traseelor montane izolate;

- respectarea restricţiilor de viteză şi adaptarea vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere de către participanţii la trafic, în special în zonele aflate sub incidenţa informării meteorologice;

- echiparea corespunzătoare a vehiculelor (anvelope de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată), astfel încât să fie evitată producerea unor posibile evenimente.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.