PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi vremea în NOAPTEA de REVELION

Publicat in Eveniment 29 Decembrie 2015 1256 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi vremea în NOAPTEA de REVELION
PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi vremea în NOAPTEA de REVELION

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele trei zile, meteorologii anunţă vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea continuă să se răcească şi noaptea gerul se va instala în nord şi în centru, dar izolat şi în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord-vest şi în centru, dar va avea înnorări temporare în celelalte regiuni. Va ninge slab, local la munte, în Banat şi Oltenia şi doar cu totul izolat în Muntenia, Moldova şi Dobrogea. Vântul va sufla mai tare în est şi în sud-est, local în vest precum şi la munte şi se va amplifica senzaţia de frig pătrunzător. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade, izolat, în vest şi în sud.

În Bucureşti, vremea va continua să se răcească, devenind mai rece decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de fulguială vor fi reduse. Vântul are ceva răbufniri, iar maximele vor fi în jurul pragului de îngheţ.

Joi, vremea va fi rece pentru această perioadă, geroasă dimineaţa şi noaptea în nordul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Dealurile Olteniei şi Munteniei, precum şi în estul ţării, dar numai pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla cu intensificări temporare în cursul zilei în estul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, între -6 grade în estul Transilvaniei şi cel mult 2 grade în sud-vestul extrem.

În Bucureşti, vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Vineri, în prima zi a anului 2016, vremea va fi rece pentru început de ianuarie, geroasă dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi Moldova, precum şi în Dealurile Olteniei şi ale Munteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile estice, iar noaptea şi în vest şi sud-vest, unde izolat va ninge slab. Vântul va sufla mai alert pe litoral şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei şi 0 grade în Banat şi în sudul Olteniei.

În Bucureşti, vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de -3...-1 grad.

În weekend, dar şi la începutul săptămânii viitoare vremea se va menţine rece pentru această perioadă, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea regiunilor şi abia spre jumătatea săptămânii temperaturile vor înregistra o creştere uşoară. Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, pe arii restrânse, sâmbătă în nord-est pentru că în zilele următoare probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor să crească în jumătatea de sud-vest a ţării. Maximele vor fi cuprinse în general între -7 şi 0 grade până luni, apoi vor creşte uşor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.