Risc terorist în România. Măsură dură luată împotriva unui iordanian

Publicat in Eveniment 29 Decembrie 2015 305 ori
Google+ WhatsApp
Risc terorist în România. Măsură dură luată împotriva unui iordanian
Risc terorist în România. Măsură dură luată împotriva unui iordanian

Un cetăţean iordanian a fost declarat indezirabil de Curtea de Apel București, din rațiuni de siguranță națională. Iordanianul ar avea legături cu ISIS și i s-a interzis accesul pe teritoriul României, pentru o perioadă de 15 ani.

Curtea de Apel Bucureşti a admis marţi cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi l-a declarat indezirabil pe cetăţeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, din raţiuni de securitate naţională. 

''La data de 28.12.2015, în urma propunerii formulate de SRI - Autoritatea Română cu competenţe în domeniul securităţii naţionale, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, conform dispoziţiilor legale ce reglementează regimul străinilor în România, pentru a aprecia asupra dispunerii măsurii de declarare ca indezirabil a cetăţeanului iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, pe o perioadă de 15 ani, pentru considerente de securitate naţională'', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. 

În cauză au rezultat indicii temeinice conform cărora cetăţeanul iordanian a desfăşurat activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională, activităţi ce se încadrează în dispoziţiile Legii nr. 51/ 1991 privind siguranţa naţională şi ale Legii nr. 535/ 2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, precizează sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.