Incendii de vegetaţie în Prahova

Publicat in Eveniment 29 Decembrie 2015 379 ori
Google+ WhatsApp
Incendii de vegetaţie în Prahova
Incendii de vegetaţie în Prahova

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

  • 28.12.2015, ora 10:40 – ASISTENŢĂ PERSOANĂ

În municipiul Ploieşti, strada Cameliei, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat în vârstă de 80 de ani, cu probleme medicale, din apartament la ambulanţa SAJ Prahova.

  • 28.12.2015, ora 11:32 – INCENDIU VEGETAŢIE USCATĂ

În localitatea Comarnic, strada Secăriei, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.

Urmare a incendiului a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

  • 28.12.2015, ora 17:18 – INCENDIU FOND FORESTIER

În comuna Poseşti, sat Nucuşoara, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de pădure.

Urmare a incendiului au ars plantaţia de fag pe o suprafaţă de aproximativ 1 ha şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3 ha.

Cauza probabilă - flacără – crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul.

  • 28.12.2015, ora 18:44 – DEBLOCARE UŞĂ

În municipiul Ploieşti, strada Eremia Grigorescu, echipajele de pompieri au acţionat pentru deblocarea uşii prin forţare a unui apartament în care se afla o femeie, în vârstă de 84 de ani, căzută în baie. Aceasta a refuzat transportul la spital.

  • 28.12.2015, ora 23:44 – DEBLOCARE UŞĂ

În municipiul Ploieşti, strada 24 Ianuarie, echipajele de pompieri au acţionat pentru deblocarea uşii unui apartament, prin forţarea acesteia, în care se afla o femeie, în vârstă de 77 de ani, decedată.

  • Echipajele SMURD au intervenit în 34 cazuri de urgenţă medicală. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.