Detinutii din Penitenciarul Ploiesti au participat la un EVENIMENT INEDIT alături de familiile lor

Publicat in Eveniment 23 Decembrie 2015 299 ori
Google+ WhatsApp
Detinutii din Penitenciarul Ploiesti au participat la un EVENIMENT INEDIT alături de familiile lor
Detinutii din Penitenciarul Ploiesti au participat la un EVENIMENT INEDIT alături de familiile lor

Miercuri, 23 decembrie 2015, la sediul Penitenciarului Ploiești în clubul unităţii, s-a desfăşurat proiectul intitulat „Un zâmbet de Crăciun” la care au participat 17 persoane private de libertate clasificate în regim semideschis, cu vârste până în 21 ani şi membrii familiilor acestora, în calitate de invitaţi, fiind prezent la întâlnire şi un reprezentant al Serviciului Probaţiune Prahova.

            

Implicarea familiilor în procesul de reintegrarea  al acestora  este necesară,  pentru că  tinerii, la rândul lor, trebuie să simtă că cineva este alături de ei, şi că au un motiv să se întoarcă mai repede acasă.

Acţiunea a avut drept scop conştientizarea rolului și importanței familiei,pentru fiecare, deţinut aflat în spatele gratiilor, aparţinătorii, fiind  sfătuiţi  la rândul lor,  să relaţioneze cu copii lor, să-i încurajeze, să  le  asigure  sprijinul, să nu-i „încarce” negativ povestindu-le problemele şi necazurile pe care le au acasă, pentru a depăşi  cu succes „criza de sens” care  predomină  în relaţiile colaterale ale acestora, de excludere  şi izolare  socială venite din partea societăţii civile şi a mediilor profesionale. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.