Prognoza meteo. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile

Publicat in Eveniment 20 Decembrie 2015 1036 ori
Google+ WhatsApp
Prognoza meteo. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile
Prognoza meteo. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă cu temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal, în umrătoarele zile. În Bucureşti, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 12 grade Celsius. Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi de Crăciun, când, vor fi temperaturi de 13 grade Celsius.


PROGNOZA METEO LUNI.Valorile de temperatură vor fi mult mai ridicate decât cele obişnuite în ultima decadă a lunii decembrie în aproape toată ţara, dar cu precădere în regiunile sudice şi în zonele de deal şi de munte.

În zonele joase din vest şi centru va fi nebulozitate joasă şi ceaţă, care, pe areale restrânse, vor persista şi pe timpul zilei şi se pot asocia izolat cu burniţă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala local dimineaţa şi seara, în special în zonele joase din Moldova.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2...3 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Transilvania şi 15, 16 grade în dealurile Olteniei şi ale Munteniei.

ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11, 12 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului îndeosebi în sudul şi în estul ţării, la deal şi la munte. În zonele joase din Banat, Crişana şi Transilvania, dimineaţa şi seara va fi nebulozitate joasă şi ceaţă, care doar izolat vor persista peste zi, în Maramureş vor fi înnorări şi local ploi slabe, iar în nordul Carpaţilor Orientali precipitaţii mixte.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala pe spaţii mici, în primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, cu viteze care pe creste vor depăşi 70...80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 grade in nord-vest si centru şi 15 grade in regiunile sudice.

ÎN BUCUREŞTI. Va fi în continuare o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu nori joşi şi ceaţă în primele ore ale zilei pe arii restrânse în nord-vest şi centru.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade in depresiuni şi 18 grade in nordul Olteniei si al Munteniei.

ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13, 14 grade.

Zilele de Craciun vor aduce o scădere uşoară a temperaturilor, dar vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade. In zonele joase va fi ceata, persistenta cel mai probabil in regiunile regiunile vestice, nord-vestice si centrale şi cu totul izolat se vor semnala burniţe sau ploi slabe. În restul zonelor, ziua vremea va fi destul de insorita, cu ceva mai putina ceata si nebulozitate joasă.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.