Peste 600 de kilograme de articole pirotehnice, găsite la o firmă din Ploiești

Publicat in Eveniment 18 Decembrie 2015 623 ori
Google+ WhatsApp
Peste 600 de kilograme de articole pirotehnice, găsite la o firmă din Ploiești
Peste 600 de kilograme de articole pirotehnice, găsite la o firmă din Ploiești

Serile trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Ploiești au oprit în trafic doi bărbați care dețineau fără drept materiale pirotehnice, pe care le cumpăraseră în scopul revânzării. Pe numele acestora au fost deschise dosare penale pentru operațiuni cu materiale pirotehnice efectuate fără drept.

 

În urma verificărilor, aceștia au spus că procuraseră produsele de la o societate comercială din Ploiești.

În ziua următoare, în urma controlului efectuat la sediul firmei, au fost găsite produse pirotehnice din categoriile II, III și IV, societatea nefiind autorizată de depoziteze materiale explozive.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 645 de kilograme de aticole pirotehnice.

De asemenea, au fost descoperite dispozitive pirotehnice (focuri de artificii) pregătite pentru a fi utilizate, încălcând normele de siguranță stabilite de lege.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept, iar pentru încălcarea normelor de siguranță, polițiștii urmează a înainta propunerea de suspendare a activității societății și retregerea autorizației pentru operațiuni cu articole pirotehnice.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.