INTERVENŢIILE ISU Prahova în ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 17 Decembrie 2015 878 ori
Google+ WhatsApp
INTERVENŢIILE ISU Prahova în ultimele 24 de ore
INTERVENŢIILE ISU Prahova în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

 

  • 16.12.2015, ora 10:34 – INCENDIU APARTAMENT

În municipiul Ploieşti, strada Branciog, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament.

Urmare a incendiului au ars obiecte de mobilier, deşeuri din hârtie şi mase plastice. Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza focului deschis în spaţii închise (lumânări, chibrituri, brichete).

  • 16.12.2015, ora 22:13 – INCENDIU COŞ DE FUM

În comuna Lipăneşti, strada Ion Creangă, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

Urmare a incendiului a ars funinginea din interiorul coşului de evacuare a fumului.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum necurăţat de funingine.

  • 16.12.2015, ora 13:14 – INCENDIU RESTURI MENAJERE

În municipiul Ploieşti, Bulevardul Petrolului, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la ghenă de gunoi.

Urmare a incendiului au ars resturi menajere pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza fumatului în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

  • 16.12.2015, ora 20:18 – ASISTENŢĂ PERSOANĂ

În comuna Adunaţi, strada Principală, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru asigurarea zonei ca urmare a unor scăpări de gaze, la o casă particulară. Echipajul SMURD a monitorizat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care prezenta ameţeli şi encefalee în urma unei intoxicaţii cu gaze de la un instant. Victima a fost stabilizată şi transportată la CPU Câmpina.

 

  • 16.12.2015, ora 13:43 – DEBLOCARE UŞĂ

În municipiul Câmpina, strada 1 mai, echipajele de pompieri au acţionat pentru deblocarea uşii prin forţare a unui apartament în care se afla o femeie, în vârstă de 83 de ani, cu probleme medicale. A fost asistată şi transportată la CPU Câmpina.

  • Echipajele SMURD au intervenit în 20 cazuri de urgenţă medicală. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.