Centrul Capitalei, blocat: Mii de transportatori protestează

Publicat in Eveniment 17 Decembrie 2015 623 ori
Google+ WhatsApp

Piaţa Victoriei din Bucureşti şi Bulevardul Kiseleff sunt blocate joi dimineaţa, din cauza unui protest al transportatorilor. Mii de taxiuri, microbuze, autocare şi camioane blochează traficul, în semn de protest faţă de majorarea preţului asigurărilor RCA.

Brigada Rutieră anunţă o serie de restricţionări ale traficului pentru joi, până la ora 17,00, în vederea manifestaţiei transportatorilor care va fi organizată în Piaţa Victoriei. 

Astfel, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Presei Libere (Zona Centrală - Mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se, permanent, circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu, precum şi pe strada Paris. 

La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei. 

Circulaţia în Piaţa Victoriei este resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulaţie pe sens, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu. 

Restricţiile rutiere vor fi în vigoare până la ora 17,00, cel târziu. 

Ca rută alternativă se poate folosi: Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogării - DN1. O altă variantă poate fi: Bd. Ion Mihalache - Bd. Mareşal Averescu - Bd. Mărăşti - Piaţa Montreal - DN1. 

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie şi să utilizeze rutele ocolitoare. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului, după o temeinică asigurare, şi să nu staţioneze pe partea carosabilă. 

Măsurile au fost dispuse în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. 

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, Federaţia Operatorilor Români de Transport, Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2022, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale, Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi şi Asociaţia Operatorilor de Transport Rutier A.P.U.L.U.M au primit aviz de la Primăria Capitalei pentru organizarea, joi, a unui protest de amploare în zona Piaţa Victoriei, cu condiţia ca numărul autovehiculelor participante să nu depăşească 7.000.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.