Anunţ important! Circulaţie rutieră ÎNCHISĂ în Ploieşti

Publicat in Eveniment 15 Decembrie 2015 428 ori
Google+ WhatsApp
Anunţ important! Circulaţie rutieră ÎNCHISĂ în Ploieşti
Anunţ important! Circulaţie rutieră ÎNCHISĂ în Ploieşti

In perioada 15.12.2015 - 18.12.2015, in intervalul orar 10:00 – 15:00, ca urmare a lucrarilor ce se executa la calea de rulare a tramvaielor de pe Sos. Vestului intre strazile Gh. Gr. Cantacuzino si Malu Rosu, pe sensul spre nord, circulatia rutiera va fi inchisa. Din aceasta cauza, traseul 102 va circula deviat, astfel: parcurs normal pana la intersectia str. Gh. Gr. Cantacuzino cu Sos. Vestului, apoi str. Gh. Gr. Cantacuzino, str. Pod Inalt, str. Malu Rosu, Sos. Vestului si in continuare ruta cunoscuta.

 

In situatia in care intervalul orar va suferi modificari, in sensul prelungirii acestuia, traseele 302, 303 si 306 vor circula conform devierii mai sus mentionata, iar traseul 301 va circula normal pana la intersectia cu str.Gh.Gr. Cantacuzino cu Sos. Vestului, apoi Gh. Gr. Cantacuzino, str. Pod Inalt, str. Malu Rosu, str. Elena Doamna, apoi ruta cunoscuta.

Pe ruta deviata nu se vor executa statiile intalnite in parcurs, exceptie face traseul 303 care va opri si in statiile Nicolae Titulescu si Aviatorilor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.