Poetul Nichita Stănescu, comemorat vineri la Ploieşti

Publicat in Eveniment 09 Decembrie 2015 Actualizat: 09 Decembrie 2015 823 ori
Google+ WhatsApp
Poetul Nichita Stănescu, comemorat vineri la Ploieşti
Poetul Nichita Stănescu, comemorat vineri la Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova – Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Casa Memoriala “Nichita Stănescu” vă invită vineri, 11 decembrie a.c., la manifestarea prilejuită de comemorarea poetului Nichita Stănescu.

 

Evenimentul va fi marcat, începând cu ora 11.00, printr-o festivitate de depunere de flori la busturile poetului situate în parcul “Nichita Stănescu” și în incinta muzeului.

Totodată, începând cu ora 12.00, în cadrul manifestărilor găzduite la Casa Memorială a poetului va fi prezentat momentul “Să ne amintim de Nichita…”, imaginea acestuia fiind evocată de elevii Colegiului Național “Nichita Stănescu” Ploiești, precum și de prof.dr. Ioan Mihai Cochinescu de la Liceul de Artă ”Carmen Sylva” cu momentul – Nichita, Îngerul blond al poeziei românești -.

Manifestarea va continua cu un program liric susținut de elevii școlii “Nichita Stănescu” din Ceptura și se va încheia cu un program de colinde tradiționale cu titlul “Colinde la casa îngerului”.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.