Programul Targului de Craciun din Ploieşti, miercuri, 9 decembrie

Publicat in Eveniment 09 Decembrie 2015 585 ori
Google+ WhatsApp
Programul Targului de Craciun din Ploieşti, miercuri, 9 decembrie
Programul Targului de Craciun din Ploieşti, miercuri, 9 decembrie

Primăria Municipiului Ploiești vă invită miercuri, 9 decembrie, pentru a cincea seară consecutiv, la un spectacol de neuitat, găzduit în cadrul „Târgului de Crăciun”, eveniment cu tradiție pentru ploieșteni, organizat și în acest an, în perioada 5 - 31 decembrie.

 

Astfel, începând cu ora 18.00, pe scena amenajată în zona Pasajului Pietonal – Centru, vor urca să încânte auditoriul cu cântece dragi din tezaurul folcloric românesc elevii de la Palatul Copiilor Ploiești, îndrumați pe note muzicale de profesor Georgiana Crăciun.

Un alt moment încărcat de spiritualitate va fi oferit de elevi ai Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga” Ploiești, care vor reaprinde spiritul sărbătorilor de iarnă în acorduri de colinde.

Alături de aceștia, la fel de dornici să împărtășească bucuria sărbătorilor de iarnă, vor urca pe scenă și elevii Școlii Gimnaziale “I. A. Bassarabescu” Ploiești, cu un cor impresionant, format din 45 de copii.

Seara se va încheia cu un moment de muzică ușoară, oferit de elevii de la Palatul Copiilor Ploiești, pregătiți de profesor Cristi Florea. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.