Doi infractori din Ploieşti şi Bărcăneşti, reţinuţi şi încarceraţi la Mărgineni

Publicat in Eveniment 08 Decembrie 2015 378 ori
Google+ WhatsApp
Doi infractori din Ploieşti şi Bărcăneşti, reţinuţi şi încarceraţi la Mărgineni
Doi infractori din Ploieşti şi Bărcăneşti, reţinuţi şi încarceraţi la Mărgineni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale — Biroul Urmăriri au acționat în municipiul Ploiești și comunei Bărcănești.

 

În urma activităților desfășurate, au fost depistate două persoane față de care instanțele judecătorești au emis mandate de executare a pedepselor închisorii, fiind depistate, reținute și încarcerate.

Este vorba despre doi bărbați, unul domiciliat din Bărcănești, urmărit național deoarece se sustrăgea executării unui mandat emis de Judecătoria Ploiești, fiind condamnat la un 1 an închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt material lemnos din fondul forestier național. Cel de-al doilea bărbat este domiciliat în Ploiești, iar pe numele acestuia fusese emis un mandat de către Curtea de Apel București, fiind condamnat la 6 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Cei doi au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.