Inspectorii ISU au găsit NEREGULI la o şcoală din Ploieşti

Publicat in Eveniment 03 Decembrie 2015 715 ori
Google+ WhatsApp
Inspectorii ISU au găsit NEREGULI la o şcoală din Ploieşti
Inspectorii ISU au găsit NEREGULI la o şcoală din Ploieşti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a efectuat un control la o şcoală din Ploieşti, care a avut ca temă prevenirea incendiilor, fiind constatate nereguli privind securitatea la incendiu.

Controlul a fost efectuat săptămâna trecută la Şcoala Gimnazială A.I. Bassarabescu. Ulterior, unitatea de învăţământ din Ploieşti a fost notificată să utilizeze construcţia potrivit destinaţiei din proiectare.

Aici, se arată în notificare, holurile de acces/evacuare şi alte spaţii de siguranţă au fost transformate în săli de clasă. Printre nereguli se numără deschiderea uşilor de evacuare către interior, neîntreţinerea mijloacelor de stingere a incendiului, precum şi permiterea accesului unui număr mai mare de persoane în raport cu posibilităţile de evacuare realizate prin proiectare. Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova acestea „reprezintă abateri grave care pun în pericol viaţa elevilor”.

 

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.