Doi ploieşteni, RETINUTI după ce au furat un generator şi un laptop dintr-o firmă

Publicat in Eveniment 03 Decembrie 2015 345 ori
Google+ WhatsApp
Doi ploieşteni, RETINUTI după ce au furat un generator şi un laptop dintr-o firmă
Doi ploieşteni, RETINUTI după ce au furat un generator şi un laptop dintr-o firmă

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați cu privire la furtul unui generator electric și a unui laptop din incinta unei societăți comerciale din Ploiești.

 

În cauză au fost efectuate investigații, în urma cărora au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi bărbați, ambii din Ploieşti.

În cauză au fost administrate mijloacele de probă necesare, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de cei doi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei doi fiind reţinuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Poliţiei Mun. Ploieşti, Biroul de Combatere a Furturilor din Locuințe, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.