Saint-Gobain sprijină patru familii din Ploiești cu materiale de constructii pentru a-şi construi casă

Publicat in Eveniment 03 Decembrie 2015 455 ori
Google+ WhatsApp
Saint-Gobain sprijină patru familii din Ploiești cu materiale de constructii pentru a-şi construi casă
Saint-Gobain sprijină patru familii din Ploiești cu materiale de constructii pentru a-şi construi casă

Grupul Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, se alătură proiectelor derulate de Habitat for Humanity România la Ploiești, printr-o serie de donații de materiale de construcție. Patru familii cu venituri mici se vor putea bucura, astfel, de o locuință simplă, decentă și accesibilă.

 

Prin diviziile sale, Rigips, Isover și MTI, compania a donat izolații din vată bazaltică și minerală, sisteme de pereți şi tencuieli uscate din plăci de gips-carton și uși de interior, materiale necesare pentru finalizarea unui cvadruplex. „Suntem foarte mândri că putem să contribuim la bunăstarea și schimbarea în bine din viața acestor familii. Saint-Gobain susține în mod constant astfel de proiecte la nivel național și internațional fiindcă vedem în ele șansa de a arăta celor mai încercați de soartă că sunt motive de a crede in viitor. Accesul la un Habitat de calitate trebuie să fie posibil pentru toți, iar nevoile semenilor noștri sunt importante pentru noi şi nu ne lasă indiferenți” a declarat Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din România.

Prin proiectul „Construim împreună pentru comunitate”, dezvoltat în parteneriat cu Fundația Timken și Consiliul Local al municipiului Ploiești, Habitat for Humanity România va construi în sistem cvadruplex opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016. Habitat for Humanity România a început în luna mai 2015 construcția primului cvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români. De atunci, peste 300 de voluntari străini și din companiile românești au muncit la ridicarea locuințelor. Construcția primelor patru locuințe va fi finalizată în iunie 2016.

Habitat for Humanity activează în județul Prahova din 2009, prin construcția și renovarea caselor pentru familii defavorizate, construcția unui centru comunitar independent energetic în Boldești-Scăieni și intervenții la sistemele de încălzire pentru reducerea riscului la incendii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.