Tichetele cadou universul dorintelor implinite

Publicat in Eveniment 02 Decembrie 2015 Actualizat: 03 Decembrie 2015 1465 ori
Google+ WhatsApp
Tichetele cadou universul dorintelor implinite
Tichetele cadou universul dorintelor implinite

Un tichet cadou, posibilitati infinite de a indeplini dorinte. Angajatii care primesc de la sefii lor tichete Cadhoc de sarbatori au oportunitatea de a-si alege cadourile pe care si le doresc dintr-o retea de peste 55.000 de comercianti afiliati. Acestea acopera o diversitate de domenii, precum: bijuterii, cosmetice, vestimentatie, incaltaminte, carti, jucarii, decoratiuni, electronice, electrocasnice, cat si servicii de turism.

Personalizate cu sigla companiei si cu o urare de sarbatori, tichetele Cadhoc ofera avantaje financiare companiei, comparativ cu primele oferite in bani sau beneficii logistice importante, comparativ cu cadourile in produse.

De aceea, jumatate din firmele care ofera cadouri de sarbatori angajatilor, prefera sa le acorde tichete cadou, iar valorile ajung, in medie, la 300 de lei de persoana.

Conform codului fiscal in vigoare, tichetele cadou oferite din bugetul de cheltuieli sociale sunt deductibile fiscal si scutite de contributiile patronale si sociale, in limita a 2% din fondul de salarii.

Oferind tichete cadou, sunt eliminate eforturile de selectare, achizitie, stocare sau impachetare a cadourilor clasice. In plus, stocul este nelimitat, iar livrarea rapida. De la semnarea contractului si plasarea comenzii, angajatorul primeste toate cadourile pentru angajati in maximum 2 zile. Angajatorii au, de asemenea, optiunea sa ofere tichetele Cadhoc intr-un pachet elegant, pentru fiecare coleg din echipa sa.

Imagine pochette 2015.jpg

 

In aceasta perioada, Up Romania doreste sa ofere angajatorilor mai mult decat avantajele produsului sau si organizeaza “Tombola dorintelor implinite”, in care intra automat toate comenzile de tichete Cadhoc onorate pana in 18 decembrie 2015. Fericitul castigator va putea pleca la munte intr-un concediu binemeritat, de 4 stele, pentru 2 persoane.

Vacanta este oferita in parteneriat cu TUI TravelCenter. www.tui-travelcenter.ro/vacanta

E simplu sa implinesti dorintele fiecaruia, iar Cadhoc iti implineste dorintele tale! www.upromania.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.