Mii de ploieşteni au venit la parada şi defilarea de Ziua Naţională. Cozi imense la fasolea cu cârnaţi VIDEO

Publicat in Eveniment 02 Decembrie 2015 509 ori
Google+ WhatsApp
Mii de ploieşteni au venit la parada şi defilarea de Ziua Naţională. Cozi imense la fasolea cu cârnaţi VIDEO
Mii de ploieşteni au venit la parada şi defilarea de Ziua Naţională. Cozi imense la fasolea cu cârnaţi VIDEO

Câteva mii de ploieşteni au venit de 1 Decembrie la evenimentele organizate în oraş de Ziua Naţională. Oamenii au format cozi imense la cele 3.000 de porţii de fasole cu cârnaţi.

 

Pe o vreme însorită, tocmai bună de plimbare, mii de ploieşteni au ieşit marţi din case, într-un număr mult mai mare faţă de anii anteriori, la evenimentele organizate pentru Ziua Naţională. Cei 97 de ani de la Marea Unire au fost marcaţi într-un mod mai fastuos şi de către autorităţi care au organizat, pe lângă momente omagiale, ceremonii şi discursuri, o paradă militară şi o defilare de tehnică spectaculoasă. Militarii, poliţiştii şi jandarmii, dar şi structuri ale SRI şi ISU au smuls aplauze şi o admiraţie nestăpânită din partea copiilor, aduşi în număr mare de părinţi la activităţile organizate la monumentul domnitorului Mihai Viteazul din Ploieşti.

Pe timpul defilării, avioane de la Aerodromul Strejnic au survolat oraşul, iar acrobaţiile realizate de piloţi au fost aplaudate de ploieşteni.

În jurul prânzului, la finalul ceremoniilor, ploieştenilor li s-au oferit şi 3.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, spre nemulţumirea multora dintre cei care au stat la cozi imense în speranţa că vor primi, ca în anii anteriori, şi vin fiert. Mulţi dintre cei care au stat la cozi s-au aşezat la rând cu două ore înainte de masa oferită de primărie, în ideea de a prinde cu orice preţ o porţie. Evenimetele organizate de 1 Decembrie se încheie marţi seară cu o retragere cu torţe pe traseul centru – monumentul domnitorului Mihai Viteazul.

Media

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.