45 de elevi din Campina, premiati cu cate 1500 de lei fiecare

Publicat in Eveniment 27 Noiembrie 2015 763 ori
Google+ WhatsApp
45 de elevi din Campina, premiati cu cate 1500 de lei fiecare
45 de elevi din Campina, premiati cu cate 1500 de lei fiecare

TenarisSilcotub continuă programul Burse de Merit, prin care îi răsplătește anual pe elevii cu rezultate excelente la școală. La această ediție, 45 tineri din trei unități de învățământ din Câmpina beneficiază de burse în valoare de 1.500 de lei fiecare.

 

 

Bursierii au avut în anul școlar 2014-2015 medii de peste 9,85 (la profilul real, matematică-informatică) sau 9,95 (toate celelalte linii de studiu), reprezentând elita liceelor din oraș. Cei mai mulți dintre ei sunt elevi ai Colegiului Național „Nicolae Grigorescu”, iar lista școlilor include și Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” și Colegiul Tehnic Forestier.

Tinerii au fost premiați vineri, în cadrul unui eveniment organizat la Primăria Municipiului Câmpina, principalul partener pentru programele educaționale ale TenarisSilcotub. „Știm că rezultatele bune la școală se obțin cu mult efort, uneori sacrificând timpul liber și activitățile de relaxare. Dincolo de sprijinul financiar, am dorit să le mulțumim și personal tinerilor care acordă atenție propriei educații”, spune Mirela Mihalcea, Coordonator Dezvoltare Socială TenarisSilcotub.

Compania susține educația la toate nivelurile: programul „Școala după școală” se adresează elevilor din clasele primare, educația non-formală se materializează în inițiative precum ecOprovocarea sau Liderii Mileniului Trei (LMT), iar la nivel de liceu se acordă anual Burse de Merit. Toate acestea sunt completate de bursele de studiu Roberto Rocca Education Program, acordate studenților de la universități tehnice.

 „Credem că sprijinul concret acordat educației este esențial pentru orice comunitate care își dorește să crească pe termen lung. De aceea, TenarisSilcotub investește în fiecare an în susținerea acestui domeniu, care este principala prioritate în programele noastre de Dezvoltare Socială”, spune Mihalcea.

În acest an, au mai fost răsplătiți cu Burse de Merit 177 de elevi din Zalău și 111 din Călărași. În total, TenarisSilcotub premiază în acest an 333 de elevi din comunitățile sale. Programul Burse de Merit a debutat în 2005, iar în primele zece ediții au beneficiat de susținere 2.019 elevi.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.