Acţiunile desfăşurate de Jandarmeria Prahova în ultima saptamana

Publicat in Eveniment 27 Noiembrie 2015 930 ori
Google+ WhatsApp
Acţiunile desfăşurate de Jandarmeria Prahova în ultima saptamana
Acţiunile desfăşurate de Jandarmeria Prahova în ultima saptamana

În perioada 20 – 26 noiembrie, anul curent, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au acţionat, în conformitate cu prevederile legale, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe teritoriul judeţului Prahova, atât independent cât şi în cooperare cu poliţia.

 

Astfel în aceasta perioadă, peste 900 de jandarmi au acţionat atât în cooperare cu colegii de la poliție cât și independent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în municipiul Ploieşti, în Sinaia, Buşteni, Azuga, Platoul Bucegi, Slănic, Cheia, Mizil, Băicoi, Câmpina, Filipeştii de Pădure, Vălenii de Munte, Pucheni şi Urlaţi, judeţul Prahova.

De asemenea, peste 1200 de jandarmi au asigurat paza si protectia obiectivelor de importanta deosebita aflate in responsabilitatea noastră.

În această perioadă au fost constatate 73 fapte contravenţionale sancţionate cu avertisment sau amendă în valoare totală de 13530 RON. Faptele contravenţionale au constat în principal în: provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise sau de către minori, adresarea de injurii sau cuvinte jignitoare şi refuz de legitimare la cererea îndreptăţită a patrulei de jandarmi.

La nivel național, 4000 jandarmi au acţionat zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, însumând peste 8500 de  misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.          

Jandarmii au intervenit  în  peste 386 situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale și au aplicat 1472 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 342632 lei.

În acest interval, efectivele Jandarmeriei Române au constatat 265 infracţiuni și au reținut 259 de autori, dintre care un urmărit național.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.