Fluxul nu a fost găsit.

Un adolescent din Bucov are preocupări de natură penală

Publicat in Eveniment 27 Noiembrie 2015 432 ori
Google+ WhatsApp
Un adolescent din Bucov are preocupări de natură penală
Un adolescent din Bucov are preocupări de natură penală

Ieri dimineață, un bărbat din comuna Valea Călugărească a reclamat la poliție faptul că, în perioada august 2015—25.11.2015, persoane necunoscute au sustras câteva componente de la tractorul său, estimând un prejudiciu de 2.000 lei.

 

 

În urma cercetărilor întreprinse, polițiștii au stabilit că, în ultimele luni, partea vătămată și-a lăsat tractorul în grija unui bărbat din comuna Bucov, care l-a și parcat la domiciliul său. După terminarea campaniei agricole de toamnă, acesta a restituit autovehiculul proprietarului de drept, ocazie cu care acesta din urmă a observat lipsa greutăților de pe roțile de spate. Întrebat despre acest lucru, bărbatul din Bucov a spus că nu știe nimic.

Continuând investigațiile, în cele din urmă polițiștii au stabilit că principalul suspect în acest caz ar fi fiul acestuia, un adolescent de 17 ani. După sustragerea obiectelor, pe la jumătatea lunii septembrie, fără ca tatăl său să aibă cunoștință, le-a vândut unui bărbat din comună Valea Călugărească, care — de asemenea — nu avea cunoștință că provin din furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar adolescentul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.