LIKE pentru şcoala AdePlast. Votează şi tu Şcoala "Sfântul Vasile" din Ploieşti

Publicat in Eveniment 26 Noiembrie 2015 Actualizat: 26 Noiembrie 2015 1122 ori
Google+ WhatsApp
LIKE pentru şcoala AdePlast. Votează şi tu Şcoala "Sfântul Vasile" din Ploieşti
LIKE pentru şcoala AdePlast. Votează şi tu Şcoala "Sfântul Vasile" din Ploieşti

AdePlast a dat startul la recondiționarea completă a unei școli din județul Prahova. Selecția școlilor se face printr-un concurs pe Facebook, iar Scoala Sfantul Vasile din Ploieşti mai are nevoie de like-uri pentru a castiga.

Scoala care va primi cel mai mare număr de aprecieri („LIKE”) va fi premiată de AdePlast prin construcția, reconstrucția sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrală a unui corp de clădire, etc.)

"Poate, percepută din exterior, Școala ”Sfântul Vasile” este o școală ca toate celelalte, totuși ceva este diferit. Care este această diferență? Școala noastră este purtătoarea unui spirit mereu tânar, aplecat spre performanță, dar din păcate toate acestea se întâmplă într-un spațiu îmbătrânit, departe de a răspunde tuturor cerințelor pe care le presupune un număr tot mai mare de elevi, și a condițiilor unui invățământ modern.
Totuși diferită, de ce?
Avem DASCĂLI, nu învățători, nu profesori. Avem lângă noi și cu noi oameni dăruiți elevilor lor, dăruiți împlinirii viselor cu care toti aceștia pășesc în școală.
Avem dascăli care au dus împreună cu elevii lor, Școala ”Sfântul Vasile” pe locul doi în lume, la Concursul "Student Automotive Design Challenge" unde au participat cu melcul ”Hurry”, o jucărie rapidă și amuzantă, creată de 4 dintre elevii noștri. Avem dorința de a reuși să infăptuim împreună si nu separat o societate mai bună. Avem dascăli, avem copii minunați, ajutați-ne să avem și un spațiu pe măsura noastră. TRADIȚIA NOASTRĂ ESTE SUCCESUL ! Sloganul ce ne stă la căpătâi", este mesajul cu care Şcoala Sfantul Vasile a intrat în concurs.

Puteţi VOTA ŞCOALA SFANTUL VASILE AICI

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.