Primăria Ploieşti face înscrieri pentru Corpul experţilor electorali

Publicat in Eveniment 26 Noiembrie 2015 565 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Ploieşti face înscrieri pentru Corpul experţilor electorali
Primăria Ploieşti face înscrieri pentru Corpul experţilor electorali

Având în vedere campania de contactare, informare şi selectare a persoanelor care pot face parte din Corpul experţilor electorali demarată de către Autoritatea Electorală Permanentă, Primăria municipiului Ploieşti anunţă persoanele interesate că pot depune o cerere în acest sens la camera 315, etajul 3 din Palatul Administrativ, între orele 10.00 – 14.00, de luni până joi. Termenul de depunere este până la 18.12.2015. Cererea trebuie însoţită de o copie a actului de identitate şi o copie a actului de studii.

 

Conform art. 16 alin. (3) din Legea nr. 208/ 2015, admiterea în Corpul experţilor electorali se face pe baza avizului favorabil acordat de Autoritatea Electorală Permanentă pentru activitatea anterioară ca preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare sau locţiitor al acestuia (model cerere aici) , precum şi pe bază de examen (model cerere aici).

Persoanele care vor fi admise în Corpul experţilor electorali vor participa la programe de instruire organizate şi susţinute de către Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit prevederilor art. 103 alin. (1) lit. m din Legea nr. 208/ 215.

Desemnarea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora se va face în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată dintre persoanele înscrise în Corpul experţilor electorali de către Autoritatea Electorală Permanentă.

Mai multe informaţii puteţi găsi aici sau pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.