Intervenţiile ISU Prahova din ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 26 Noiembrie 2015 409 ori
Google+ WhatsApp
Intervenţiile ISU Prahova din ultimele 24 de ore
Intervenţiile ISU Prahova din ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

 

În municipiul Ploieşti, str. Ghe.Gr.Cantacuzino, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru asigurarea zonei, la un accident  rutier în care au fost implicate două autorurisme.

În urma accidentului,  autoturismele au fost avariate, iar  conducătorii auto, o femeie de 32 de ani şi un bărbat de 28 de ani, precum şi un pasager, un bărbat de 35 de ani, au fost asistaţi medical de către echipajele SAJ Prahova.

Totodată, echipajele de pompieri au acţionat pentru deconectarea bornelor de la acumulatorii autoturismelor şi asigurarea zonei.

În comuna Bărcăneşti, sat Româneşti, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru asigurarea zonei şi acordarea primului ajutor medical, la un accident  rutier în care a fost implicat un autoturism.

În urma accidentului,  autoturismul a fost avariat, iar  conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, precum şi cei trei pasageri, au fost asistaţi medical de către echipajele SMURD şi SAJ Prahova. Doi dintre ei au fost transportaţi la spital, ceilalţi refuzând transportul.

Totodată, echipajele de pompieri au acţionat pentru deconectarea bornelor de la acumulatorul autoturismului şi asigurarea zonei.

În oraşul Buşteni, strada Crinei, echipajele de pompieri au intervenit pentru transportul unei persoane supraponderale din apartament la ambulanţa SAJ Prahova.

În comuna Valea Călugărească, sat Dârvari,  echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

Urmare a incendiului au ars aproximativ 50 mp acoperiş astereală lemn cu învelitoare tablă, bunuri de uz casnic şi gospodăresc. Nu au existat victime omeneşti ori animale.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic de la un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.