COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC

Publicat in Eveniment 26 Noiembrie 2015 1216 ori
Google+ WhatsApp
COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC
COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaţa, un cod galben de vânt puternic valabil în mai multe judeţe din ţară, inclusiv în Capitală şi pe A2.

 

COD GALBEN. Între orele 07:00 şi 13:00 în judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi municipiul Bucureşti, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge viteze de 55 - 65 km/h la rafală.

Între orele 07:00 şi 12:00 local în judeţele Constanța și Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor atinge la rafală 60 – 70 km/h.

Din cauza condiţiilor meteo, traficul rutier se desfăşoară cu mare dificultate în zonele afectate. În judeţul Ilfov, traficul este întrerupt pe DN1A, la Mogoşoaia, din cauza unui pasaj inundat. Din acelaşi motiv este afectată şi circulaţia pe Centura Bucureşti.

Potrivit Infotrafic, pe autostrada 2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de vânt puternic şi ploaie torenţială, existând pericol de acvaplanare. Aşadar, se impune rularea cu viteză redusă.

Având în vedere că şi pe celelalte segmente de autostradă partea carosabilă este umedă, conducătorilor auto li se recomandă să adapteze viteza, să folosească luminile de întâlnire, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure corespunzător când efectuează manevra de schimbare a benzii de circulaţie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.