Vot final pe legea care INTERZICE FUMATUL în spaţiile publice

Publicat in Eveniment 25 Noiembrie 2015 358 ori
Google+ WhatsApp
Vot final pe legea care INTERZICE FUMATUL în spaţiile publice
Vot final pe legea care INTERZICE FUMATUL în spaţiile publice

Legea care interzice fumatul în spaţiile publice se află la un pas de avizare. Miercuri, deputaţii urmează să dea votul final, după ce actul normativ a fost avizat pozitiv şi în comisiile de specialitate.

 

Legea care ar urma să interzică fumatul în spaţiile publice va fi supusă miercuri votului deputaţilor, proiectul legislativ ajungând pe masa Camerei Deputaţilor în luna martie.

Iniţiat de 21 de deputaţi şi senatori PSD proiectul de lege care interzice fumatul în spaţiile publice a trecut de Senat în luna martie. În plus, ea a fost avizată şi în trei comisii de specialitate de la Camera Deputaţilor cu mai multe amendamente, prin care se interzice COMPLET fumatul în orice spaţiu accesibil publicului, la locurile de muncă, în spaţiile amenajate pentru copii şi în instituţiile de medicale. De asemenea au fost înăsprite şi amenzile.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.