Inspectorii au verificat condiţiile din gările din Prahova. Ce NEREGULI au găsit

Publicat in Eveniment 24 Noiembrie 2015 365 ori
Google+ WhatsApp
Inspectorii au verificat condiţiile din gările din Prahova. Ce NEREGULI au găsit
Inspectorii au verificat condiţiile din gările din Prahova. Ce NEREGULI au găsit

In urma Ordinului Prefectului nr. 240/2015, a fost constituita o Comisie Mixta de Control (Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Prahova, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova) ce a verificat respectarea drepturilor consumatorilor din zona garilor si autogarilor. Au fost controlate garile CFR Ploiesti Vest, Ploiesti Sud, Ploiesti Nord, Azuga, Busteni, Sinaia, Campina si autogarile Ploiesti si Campina.

 

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova a constatat si a sanctionat urmatoarele deficiente:

  • Gara CFR Ploiesti Vest – amenda contraventionala in suma de 20.000 lei pentru conditii igienice necorespunzatoare oferite consumatorilor;

  • Gara CFR Ploiesti Sud – avertisment pentru nerespectarea conditiilor prescrise sau declarate (iluminatul din pasajele subterane nu functioneaza in integralitate);

  • Gara CFR Ploiesti Nord – avertisment pentru faptul ca nu este functionala incalzirea salii de asteptare;

  • Autogara Ploiesti Sud – avertisment pentru deficiente in informarea consumatorilor;

  • Autogara Campina – amenda contraventionala in suma de 20.000 lei pentru conditii igienice necorespunzatoare la grupurile sanitare.

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Prahova nu a constatat deficiente privind respectarea legislatiei in vigoare din domeniul acestei institutii.

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a controlat un numar de 13 operatori economici si a aplicat 8 sanctiuni contraventionale cu amenda, insumand 45.000 lei si a confiscat produse si bani.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.