Anunţul primăriei pentru agentii economici care au puncte de lucru pe raza municipiului Ploiesti

Publicat in Eveniment 24 Noiembrie 2015 839 ori
Google+ WhatsApp
Anunţul primăriei pentru agentii economici care au puncte de lucru pe raza municipiului Ploiesti
Anunţul primăriei pentru agentii economici care au puncte de lucru pe raza municipiului Ploiesti

Primaria Municipiului Ploiesti, prin Directia Gestiune Patrimoniu, informeaza agentii economici care au puncte de lucru pe raza municipiului Ploiesti, in care se desfasoara aditivitatea de alimentatie publica, cu privire la urmatoarea obligatie:

 

Avand in vedere  modificarile prevazute de art. 475, alin. 3 si 4 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal coroborate cu prevederile Hotararii Consiliului Local nr. 407/2015 privind stabilirea Impozitelor si taxelor locale pentru anul 2016, agentii economici sus mentionati au obligatia de a se prezenta la Directia Gestiune Patrimoniu – Compartimentul Autorizatii si Programe de Functionare, camera 3, etaj 1, strada Emile Zola, Halele Centrale,  cu Declaratie Notariala din care sa reiasa suprafata utila a unitatii in care se desfasoara activitatea de alimentatie publica la punctul de lucru situat in municipiul Ploiesti.

Totodata, se aduce la cunostinta ca, acest demers este necesar, in contextul in care, incepand cu anul 2016, taxarea acestei activitati se va realiza in functie de suprafata si nu de zona fiscala in care este situat punctul de lucru.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.