Detalii cutremurătoare despre cei patru tineri prahoveni, victime ale incendiului din Colectiv

Publicat in Eveniment 13 Noiembrie 2015 1436 ori
Google+ WhatsApp
Detalii cutremurătoare despre cei patru tineri prahoveni, victime ale incendiului din Colectiv
Detalii cutremurătoare despre cei patru tineri prahoveni, victime ale incendiului din Colectiv

Cu trecerea orelor, ies la iveală informații șocante despre felul în care și-au pierdut viața tinerii uciși de incendiul izbucnit vineri seară, într-un club plin până la refuz. Printre victimele care și-au găsit sfârșitul se numără și patru prahoveni: Carmen Irina (Karina) Opriță, Radu Palada, Matei Gabriel și Monica Tănăsoiu.

 

Karina Opriţă a fost găsită împreună cu alte două fete, în toaleta clubului. Cele trei au fugit, probabil, din calea focului, sperând să se salveze. Însă incinta în care s-au adăpostit nu avea nicio fereastră, iar toate au murit intoxicate cu fum. Toaleta era în colțul opus ieșirii, nu au avut cum să mai ajungă afară, iar salvatorii au ajuns la ele prea târziu.

Karina era singurul copil al familiei Opriţă. Își vizitase părinții, la Câmpina, în urmă cu numai o săptămână. S-a întors acasă duminică, în sicriu, iar familia împietrită de durere o va conduce, marți, pe ultimul drum.

Despre moartea Monicăi Tănăsoiu s-a aflat mai târziu. Originară din Ploiești, la numai 35 de ani avea o carieră de succes în publicitate. Monica se afla în club împreună cu prietenul său și și-a găsit sfârșitul pentru că a ținut să participe la concertul formației care în acea seară își lansa un nou album, în Colectiv. Iubea muzica rock.

Monica s-a stins din viață la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind a 29-a victimă care și-a pierdut viața, din cauza incendiului. Suferise arsuri atât de grave, încât nici măcar mama ei nu a putut să o identifice. Și-a dat seama că persoana care zăcea în spital este fiica ei după cerceii pe care aceasta îi purta.

Matei Gabriel era mândria familiei. Terminase Politehnica și se stabilise în Capitală. În noaptea tragediei, se afla în club împreună cu prietena sa. Au murit împreună, iar acum se întoarce pentru totdeauna în localitatea natală, unde va fi înmormântat de cei dragi, pe care i-a făcut atât de mândri de el.

Radu Palada, cea de-a patra victimă din Prahova, era originar din Câmpina, de unde plecase de mai multă vreme, stabilindu-se în Ilfov. Prietenii l-au căutat înnebuniți, în primele ore după dezastru, sperând să-l găsească în viață. Dar se temeau că i s-a întâmplat ce se putea mai rău.

În mesajele disperate postate pe rețelele de socializare, aceștia spuneau că Radu se afla chiar în fața scenei. Într-adevăr, tânărul, care abia împlinise 35 de ani și venise în club să-și sărbătorească ziua de naștere, avea să se afle pe lista celor care și-au pierdut viața în urma tragicului eveniment.

Sursa: telegrama.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.