O femeie din Ploieşti a fost găsită moartă, murdară de sânge. Soţul a sunat la 112. Ce spun vecinii

Publicat in Eveniment 06 Noiembrie 2015 849 ori
Google+ WhatsApp
O femeie din Ploieşti a fost găsită moartă, murdară de sânge. Soţul a sunat la 112. Ce spun vecinii
O femeie din Ploieşti a fost găsită moartă, murdară de sânge. Soţul a sunat la 112. Ce spun vecinii

O femeie a fost găsită moartă în casă, având sânge pe față. La 112 a sunat chiar soțul femeii, care a declarat că a găsit-o așa, însă, persoane apropiate familiei spun că acesta o bătea frecvent pe femeie și se tem că de fapt el ar fi ucis-o.

 

Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță au venit la domiciliul de pe strada Arcului (zona Traian), dar nu au mai putut face nimic, au constatat decesul și au anunțat Poliția. Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va stabili dacă femeia a murit din cauza unei afecțiuni medicale, sau a fost victima unui omor.

Ambele variante par plauzibile, spun apropiații, întrucât în ciuda faptului că barbatul se pare că o bătea pe femeie, aceasta suferea și de afecțiuni medicale cardiace. În plus, la prima cercetare, femeia nu părea că are urme de violență pe corp, singura rană fiind cea din zona feței, dar și aceasta poate să indice că victima a căzut cu fața pe podea și de aceea a sângerat.

"În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Așteptăm rezultatul necropsiei pentru a afla cauza exactă a morții", a declarat pentru ziarul Incomod inspector principal Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Sursa: ziarulincomod.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.