DETALII TULBURĂTOARE. Tânăra din Câmpina a murit asfixiată în baia de la Colectiv

Publicat in Eveniment 02 Noiembrie 2015 1296 ori
Google+ WhatsApp
DETALII TULBURĂTOARE. Tânăra din Câmpina a murit asfixiată în baia de la Colectiv
DETALII TULBURĂTOARE. Tânăra din Câmpina a murit asfixiată în baia de la Colectiv

Noi detalii tulburătoare ies la iveală în cazul lui Carmen Irina Opriță, fata din Câmpina care a murit vineri seară în tragedia de la Colectiv! Karina, cum îi spuneau prietenii, a fost găsită moartă în baia clubului, fără însă a avea urme de arsuri pe corp.

 

Zăcea alături de două fete, de asemenea decedate, și de un băiat, posibil prietenul ei. Probabil cei patru au mers în grupul sanitar pentru a se adăposti de flăcărille din club, dar nu au avut nici așa mai mult noroc – Karina a murit asfixiată cu monoxid de carbon. Încercările medicilor de a o resuscita au fost inutile.

Una din prietenele fetei știa că a mers la lansarea de album de la Colectiv și s-a panicat când a văzut că fata nu răspunde nici măcar a doua zi la telefon. Împreună cu mama Karinei a mers în București și a căutat-o pe rând la toate spitalele. Trupul Karinei era, însă, la Institutul de Medicină Legală, unde a fost identificată de o prietenă.

Trupul neînsuflețit al Karinei va fi depus la Biserica de Lemn de la intrarea în oraș. În sprijin de solidaritate, Primăria va suporta costurile înmormântării și cele ale transportului sicriului de la morga din Capitală, în Câmpina.

Rudele sunt devastate, în timp ce mama fetei a plecat în București pentru a o aduce acasă, tatăl, bătrân și bolnav, a rămas în Câmpina, de el îngrijind o mătușă a fetei. Durerea lor este fără margini și spun că organizatorii ar trebui să plătească pentru tragedia petrecută din cauza faptului că spațiul administrat de ei era total inadecvat. Cât despre Karina, spun că era o fată bună, plină de viață și că dintodeauna i-a plăcut să meargă la concerte – o pasiune care acum i-a adus sfârșitul.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.