PEDEAPSĂ RECORD pentru ploieşteanul care şi-a ucis soţia în stradă

Publicat in Eveniment 26 Octombrie 2015 665 ori
Google+ WhatsApp
PEDEAPSĂ RECORD pentru ploieşteanul care şi-a ucis soţia în stradă
PEDEAPSĂ RECORD pentru ploieşteanul care şi-a ucis soţia în stradă

Pedeapsă record pentru ploieşteanul care în vara anului trecut şi-a ucis cu sânge rece soţia, chiar pe trotuarul din faţa blocului unde locuiau părinţii victimei.

 

Judecătorii i-au dat 26 de ani de închisoare, 200.000 de lei despăgubiri morale şi 15.000 de lei despăgubiri materiale, bani care vor ajunge la copiii femeii ucise.

În plus, Bogdan Trandafir va trebui să plătească câte 800 de lei lunar pentru cele două copile rămase orfane până ce acestea vor împlini 18 ani.

Decizia care a fost dată luni de Tribunalul Prahova nu este definitivă şi va putea fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Ploieşti. Bogdan Trandafir se află încarcerat la Penitenciarul Mărgineni încă de la data săvârşirii faptei.

Bărbatul din Ploieşti şi-a omorât cu bestialitate soţia anul trecut. Imediat după incident, el a sunat la 112 şi şi-a recunoscut fapta.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.