Ce PEDEAPSĂ a primit ploieşteanul care şi-a ÎNJUNGHIAT iubita cunoscută pe Facebook

Publicat in Eveniment 22 Octombrie 2015 726 ori
Google+ WhatsApp
Ce PEDEAPSĂ a primit ploieşteanul care şi-a ÎNJUNGHIAT iubita cunoscută pe Facebook
Ce PEDEAPSĂ a primit ploieşteanul care şi-a ÎNJUNGHIAT iubita cunoscută pe Facebook

12 ani şi 2 luni de închisoare și 55.000 de lei despăgubiri este pedeapsa pe care a primit-o CORODEA CĂTĂLIN ADRIAN, ploieșteanul care a încercat să-și omore iubita în primăvara acestui an.

 

Corodea a fost găsit vinovat pentru șapte infracțiuni și anume cea de omor calificat, (faptă din data de 07.05.2015 - persoane vătămate Savu Rebeca Mihaela şi Răduţă Emil Cătălin), faptă pentru care a primit o pedeapsa de 9 (nouă) ani închisoare, infracţiunea de tâlhărie, (faptă din data de 05.05.2015 parte vătămată Popescu Nicoleta ), pentru care a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare, infracţiunea de lovire sau alte violenţe, (faptă din data de 05/06.05.2015 –parte vătămată Savu Rebeca Mihaela ) pentru această faptă primind o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru infracţiunea de ameninţare, (faptă din datele de 06.05.2015 şi 07.05.2015, parte vătămată Savu Rebeca Mihaela) pentru care a primit 6 luni închisoare, pentru infracţiunea de violare de domiciliu, (faptă din data de 07.05.2015 parte vătămata Savu Rebeca Mihaela ) primind o pedeapsă de 9 luni închisoare, dar și pentru distrugere, (faptă din data de 06.05.2015 parte vătămată Savu Georgeta Ioana) pentru această faptă primind o condamnare de pedeapsă de 6 luni închisoare.

Ploieșteanului i s-a aplicat pedeapsa cea mai grea şi anume aceea de 7 ani închisoare la care se va adăuga un spor de o treime ( 1/3 ) din totalul celorlalte pedepse stabilite , adică 1/3 din 9 ani şi 6 luni închisoare, urmând ca în final pedeapsa aplicată să fie de 12 ani şi 2 luni închisoare. Sentința dată ieri de Tribunalul Prahova nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Ploiești în termen de zece zile de la pronunțare.

Scandalul dintre Corodea și iubita sa cunoscută pe Facebook a izbuncit în seara zilei de 7 mai 2015, în localitatea Brazi, pe fondul consumului de alcool. Potrivit poliţiştilor, bărbatul şi-a atacat iubita chiar în locuința acesteia, cu un cuţit, provocându-i tinerei mai multe răni la nivelul feţei (zona occipitală, piramida nazală) dar şi în spate şi pe mâini. Din fericire rănile nu au fost adânci, dar destul de grave încât tânăra să fie transportată de urgenţă la spital. În apărarea fetei se pare că au sărit și rudele acesteia care au fost și ele de rănite de tânărul gelos. A fost oprit la timp de poliţiştii din comună alertaţi de cumnata fetei, dar şi de vecinii care au auzit ţipetele victimei. Agresorul a fost imobilizat de poliţişti şi dus la postul de Poliţie pentru audieri.

 

Sursa: ziarulincomod.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.