In Bucuresti s-a deschis magazinul la care platesti produsele prin munca, nu cu bani

Publicat in Eveniment 16 Octombrie 2015 29974 ori
Google+ WhatsApp
In Bucuresti s-a deschis magazinul la care platesti produsele prin munca, nu cu bani
In Bucuresti s-a deschis magazinul la care platesti produsele prin munca, nu cu bani

In Bucuresti s-a deschis un magazin in care banii nu au nicio valoare. La magazinul Social Xchange poti sa-ti alegi dintre produsele expuse, dar nu platesti pentru ele, ci muncesti.

 

Pentru diverse servicii (maturat, calcat, vopsit etc.) primesti puncte pe care apoi le poti folosi pentru achizitionarea unor produse. De exemplu, pentru calcat si maturat timp de 4 ore, poti primi 2 litri de ulei, 3 conserve de carne, 2 kg de faina si 10 napolitane.

Magazinul se adreseaza doar persoanelor cu o situatie financiara dificila si care sunt luate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

De asemenea, daca aveti produse pe care vreti sa le donati sau in schimbul carora vreti sa obtineti anumite servicii, puteti merge la magazinul Social Xchange, situat pe Calea Crangasi, nr. 3.

Sunt binevenite ca donatii alimente neperisabile, cu termene mari de valabilitate, dar si imbracaminte, jucarii, rechizite, carti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.