DEZVĂLUIRI din ”Dosarul Presa”: Ce mogul a fugit din țară pentru că a fost informat

Publicat in Eveniment 10 Octombrie 2015 798 ori
Google+ WhatsApp
DEZVĂLUIRI din ”Dosarul Presa”: Ce mogul a fugit din țară pentru că a fost informat
DEZVĂLUIRI din ”Dosarul Presa”: Ce mogul a fugit din țară pentru că a fost informat

Surse judiciare au declarat  că Radu Budeanu, patronul Cancan Media, a fugit din țară încă din luna august, atunci când a aflat că DIICOT cerceta cazul Romprest. Aceleeași surse susțin că zvonurile cum că Budeanu ar fi părăsit România zilele trecute sunt false!

 

Totodată, cele 20 de percheziții efectuate de DNA miercuri dimineață la sediile Cancan TV și Romprest, firme, cabinete de avocatură și persoane fizice scot la iveală nume grele, presonaje controversate din dosare vechi și nu numai. Ancheta DNA a dezvăluit că în dosarul lui Radu Budeanu sunt implicați și “băieții deștepți” din energie, dar și celebra Grupare Monaco.

Procurorii DNA au descins, marți dimineață, la sediile Cancan TV și Romprest, firme, cabinete de avocatură și persoane fizice, într-un dosar de corupție care îi implică și pe “băieții deștepți” din energie, dar și celebra Grupare Monaco, surse judiciare susținând că patronul Cancan Media, Radu Budeanu, ar fi vizat în acest dosar.

Acționarul majoritar al Romprest ar fi și el implicat în acest dosar, potrivit acelorași surse. Florian Walter este acționatul majoritar al firmei de salubrizare Romprest. Acesta a fost dat în urmărire internațională în 20 mai și a a fost arestat în Emiratele Arabe Unite. Anterior, se zvonea că ar fi obţinut, în 13 iulie, drept de rezidenţă în Dubai, țară cu care România nu are semnat un acord de extrădare. Omul de afaceri era căutat din 15 mai, după ce instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă, în urma unor alte percheziţii care au avut loc la sediul Romprest și la locuința sa la data de 6 mai.

Procurorii DNA au efectuat, marți dimineață, peste 20 de percheziţii, miercuri, la firma Cancan TV, cabinete de avocatură şi la locuinţele mai multor persoane, într-un dosar privind fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani, fapte ce ar fi fost comise în perioada 2011-2012.

Sursele citate au declarat că faptele vizate în anchetă, respectiv trafic de influenţă şi spălare de bani, ar fi fost comise în perioada 2011-2012, scrie realitatea.net.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.