Apa Nova Ploieşti, AMENDATĂ

Publicat in Eveniment 05 Octombrie 2015 886 ori
Google+ WhatsApp
Apa Nova Ploieşti, AMENDATĂ
Apa Nova Ploieşti, AMENDATĂ

Ca urmare a activităţilor de monitorizare, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au observat, în cursul zilei de vineri, 2 octombrie 2015, o autospecială aparținând S.C. Apa Nova Ploiești, care părăsea incinta punctului de lucru situat pe strada Rudului, cu pneurile încărcate de noroi.

 

În consecință, s-a luat măsura sancționării agentului economic cu amendă în valoare de 2500 lei, în conformitate cu prevederile art.5.1, pct. 4 din H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești, care menționează ca faptă contravențională: „Neasigurarea curățeniei exterioare (pneuri și șenile) a autovehiculelor sau vehiculelor de orice fel, la ieșirea din șantiere, stații de betoane precum și din alte asemenea locuri”.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.