Rasturnare de situatie in cazul prahoveanului condamnat la moarte in Malaezia. Gigi Becali nu il mai ajuta cu bani

Publicat in Eveniment 22 Septembrie 2015 1240 ori
Google+ WhatsApp
Rasturnare de situatie in cazul prahoveanului condamnat la moarte in Malaezia. Gigi Becali nu il mai ajuta cu bani
Rasturnare de situatie in cazul prahoveanului condamnat la moarte in Malaezia. Gigi Becali nu il mai ajuta cu bani

Românul condamnat la pedeapsa capitală în Malaezia a dat explicaţii chiar din "închisoarea morţii". Ionuţ Gologan a încercat să lămurească odată pentru totdeauna adevărul despre banii dăruiţi de George Becali, care nu au ajuns toţi la el în închisoare.

"Tata, de când îl ştiu eu, este la fel. Se plimbă de colo-colo şi plânge că vrea să mă ajute pe mine, dar, de fapt, nu mă ajută pe mine, ci se ajută pe el. Atunci când i-a dat domnul Becali 3.000 de euro, i-am zis: «Tată, ai venit aici în iunie, nu trebuie să mai vii încă o dată aşa de repede, nu are rost să te văd prin geam doar 40 de minute. Trimite-mi banii să îi folosesc. Pot să cumpăr mai multă mâncare, să îmi continui tratamentul dentar, să iau o cartelă telefonică să sun acasă». Şi zice tata: «Bine, bine, ţi-i trimit». Şi mi-a trimis 1.500 de euro. Ce a făcut cu restul... nu ştiu", a mărturisit Ionuţ Gologan, potrivit ziarulring.ro.

În continuare, a încercat să explice de ce îşi pune toată nădejdea nu în tatăl său, ci în patronul Stelei, omul care i-a dat prima rază de speranţă şi care i-a întărit credinţa că, prin el, Dumnezeu îl va salva de la moarte.

"Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul"

Patronul Stelei a declarat că, dacă va fi cazul, va pune la bătaie chiar şi un milion de euro pentru a-l salva pe românul condamnat la moarte în Malaezia. Crezând în el ca într-o ultimă scăpare, ca într-un colac de salvare trimis de Dumnezeu, Ionuţ Gologan l-a sunat de mai multe ori pe George Becali, ultima dată chiar în urmă cu câteva zile. "Am încercat să îl sun pe domnul Becali, să îi explic ce se întâmplă şi am văzut că dânsul este supărat şi mi-a închis foarte repede. Fiind închis aici, nu pot să îi explic dânsului ce fel de om sunt eu, ce gândesc, prin ce trec aici", a spus Ionuţ Gologan.

Şi a continuat să dezvăluie ce a vorbit cu omul de afaceri. "Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneşte: «Am primit doar 1.500 de euro de la dvs. Ăsta e adevărul. (...) Am găsit avocatul numărul unu în Malaezia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani». Vedeţi, eu cred că doar domnul Becali mă poate ajuta. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba. M-am simţit jenat, i-am zis: «Vă mulţumesc, este un avocat cu experienţă, este tot ce am putut să facem, eu v-am întrebat pe dvs. dacă ne puteţi ajuta sau nu». Şi dânsul, fiind supărat pe tata bănuiesc, mi-a spus că nu are atâţia bani. Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul, dar nu ştiu dacă au luat sau nu legătura. Eu sunt închis, am acces la telefon mai greu şi nu pot să îl sun în fiecare zi. Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot să îl deranjez tot timpul. În tata nu am încredere să îi explice situaţia mea".

Ionuţ Gologan a vrut să le explice lui George Becali, dar şi tuturor celor care vor să-l ajute că nu este ca tatăl lui. "E posibil ca domnul Becali să nu mă fi crezut când i-am zis că am nevoie de 90.000 de euro. Şi-o fi imaginat că sunt la fel ca tata şi mint pentru bani. Banii ăia, dacă o să fie cazul, o să fie transferaţi din contul dânsului în cel al avocatului, iar contractul o să ajungă în mâinile dânsului. Eu sunt în aşteptarea ultimului apel la Curtea Federală". Apoi, convorbirea s-a întrerupt brusc.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.