Cum a fost găsit un tânăr în Parcul Nichita Stănescu. A fost amendat imediat

Publicat in Eveniment 21 Septembrie 2015 566 ori
Google+ WhatsApp
Cum a fost găsit un tânăr în Parcul Nichita Stănescu. A fost amendat imediat
Cum a fost găsit un tânăr în Parcul Nichita Stănescu. A fost amendat imediat

În perioada 18 – 20 septembrie 2015, Poliţia Locală Ploieşti a desfăşurat acţiuni pentru păstrarea liniştii şi ordinii publice pe raza municipiului, pentru sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă o bună conduită în traficul rutier, pentru depistarea şi sancţionarea deţinătorilor de atelaje hipo care circulă pe alte trasee decât cele stabilite de municipalitate, precum şi pentru combaterea cerşetoriei.

 

Totodată, poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră au asigurat măsuri de fluidizare a traficului rutier în zonele aglomerate ale municipiului Ploieşti.

De asemenea, poliţiştii locali au dat curs sesizărilor primite din partea cetăţenilor. Astfel, în ziua de vineri, 18 septembrie 2015, în jurul orei 22.00, un echipaj s-a deplasat în Parcul Nichita Stănescu, pentru a verifica sesizarea înregistrată la dispeceratul instituţiei cu privire la pătrunderea în spaţiul de agrement a unei persoane cu o motocicletă. Ca urmare a verificărilor efectuate, cele reclamate s-au confirmat, iar numitul I.R. a fost sancţionat în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006 referitoare la respectarea măsurilor pentru gospodărirea municipiului.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.270 lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.