Încep sesiunile suplimentare de admitere la UPG Ploiești

Publicat in Eveniment 21 Septembrie 2015 1102 ori
Google+ WhatsApp
Încep sesiunile suplimentare de admitere la UPG Ploiești
Încep sesiunile suplimentare de admitere la UPG Ploiești

Ca și anul trecut, UPG Ploiești va organiza sesiuni bonus de admitere la programe de licență și master, din cauza numărului mare de locuri rămase libere după etapele derulate în iulie și la începutul acestei luni.

 

Până miercuri, inclusiv, cei care nu au fost admiși încă la facultate se pot înscrie pentru a ocupa unul dintre aproape 400 de locuri rămase vacante, cu taxă, la cele cinci facultăți din cadrul universității ploieștene. Cele mai multe, 194, sunt disponibile la Litere și științe. Tot pe 23 septembrie va fi afișat și primul set de liste cu candidații declarați admiși. Aceștia trebuie să confirme locul ocupat imediat, iar în funcție de opțiunea lor, listele vor fi refăcute, astfel încât pe 25 septembrie să fie anunțate rezultatele finale ale acestei a treia sesiuni de admitere organizate, în 2015, de UPG Ploiești.

Vezi AICI calendarul complet (licență).

Vezi AICI oferta educațională (licență).

Admitere cu repetiție se organizează aici și pentru programele de master. Dosarele de înscriere pot fi depuse de astăzi până joi, pe 24 septembrie. Vineri, pe 25, are loc concursul de admitere. Tot atunci va fi afișat și primul set de liste, cu cei care au ocupat locuri, respectiv cu cei rămași în așteptare. În funcție de opțiunile candidaților din prima categorie, listele vor fi refăcute, iar rezultatele finale vor fi anunțate pe 29 septembrie.

Vezi AICI calendarul complet (master).

Vezi AICI oferta educațională (master).

La programe de master sunt scoase la concurs, în această sesiune, 654 de locuri cu taxă, din cele aproximativ 1.000 cuprinse în oferta educațională, conform cifrelor anunțate la începutul admiterii 2015.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.