Loteria bonurilor 20 septembrie: Vezi ce BON este CASTIGATOR dupa extragerea de astazi

Publicat in Eveniment 20 Septembrie 2015 Actualizat: 20 Septembrie 2015 1404 ori
Google+ WhatsApp
Loteria bonurilor 20 septembrie: Vezi ce BON este CASTIGATOR dupa extragerea de astazi
Loteria bonurilor 20 septembrie: Vezi ce BON este CASTIGATOR dupa extragerea de astazi

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile fiscale emise în data de 5 august, cu o valoare de 320 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

 

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 august 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 20 septembrie. Ministerul Finanțelor Publice organizează, duminică, loteria bonurilor fiscale, la care participă toate bonurile emise în luna august.


Duminică, 20 septembrie a.c., va avea loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 31 august 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, informează Ministerul Finanţelor. 

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 20 septembrie a.c., va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.15. 

Extragerea va avea două etape, după cum urmează:
- etapa I: va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare;
- etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.


Ramai pe Ph-online.ro pentru aflarea bonului castigator!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.