SINUCIDEREA, o posibilă ipoteză în cazul pilotului dispărut

Publicat in Eveniment 13 August 2015 467 ori
Google+ WhatsApp
SINUCIDEREA, o posibilă ipoteză în cazul pilotului dispărut
SINUCIDEREA, o posibilă ipoteză în cazul pilotului dispărut

Sinuciderea este o ipoteză luată în calcul în cazul pilotului Mircea Crăciun, dispărut joia trecută cu planorul într-o zonă necunoscută. Căutările salvatorilor au fost zadarnice până acum, iar pilotul parcă a intrat în pământ.

 

Este motivul pentru care tot mai multe voci încep să bănuiască că nu este vorba despre un simplu accident. Potrivit unor surse din rândul salvatorilor, citate de Adevărul, este luată în calcul şi posibilitatea ca pilotul să fi vrut să se sinucidă. O astfel de ipoteză ar explica de ce pilotul nu a cerut ajutor şi de ce inclusiv telefonul mobil a fost închis la puţin timp de la decolare. Aceasta variantă este însă în acest moment doar o presupunere.

Joi, pilotul este căutat terestru pe trasee din judeţele Prahova, Argeş, Braşov, Vrancea, Buzău, Bacău, Covasna şi Harghita. De asemenea, pentru căutările pilotului planorului va fi utilizată o dronă performantă care poate face căutări pe arii mari, de aproximativ 50 de kilometri pătraţi, în mod programat, aceasta fiind pusă la dispoziţia echipelor de salvatori de către voluntari. Drona va fi utilizată joi în zona Întorsura Buzăului, iar imaginile captate vor fi analizate la sol de către specialişti. Şi un elicopter este pregătit să intervină în cazul în care vor fi informaţii exacte despre locul în care s-ar fi aflat pilotul.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.