IMAGINI REVOLTĂTOARE într-o şcoală din Ploieşti VIDEO

Publicat in Eveniment 28 Iulie 2015 Actualizat: 28 Iulie 2015 639 ori
Google+ WhatsApp
IMAGINI REVOLTĂTOARE într-o şcoală din Ploieşti VIDEO
IMAGINI REVOLTĂTOARE într-o şcoală din Ploieşti VIDEO

Comportament cel puţin ciudat al unei învăţătoare din Ploieşti cu elevii ei de clasa întâi. Femeia ţipă la copii şi îi ameninţă. Totul apare pe o întregistrare făcută de mama unei fetiţe, care venea mereu acasă terorizată de dascălul ei.

 

"Taci, măi, din gură, măi, fată! Şi tu, măi, băiatule! Dă-te la marginea băncii! Dacă pun mâna pe tine, cred că nu o să-ţi fie bine! Băi! Sunteţi ce? Copii sau ce sunteţi?", aşa se fac ore într-o şcoală din Ploieşti. Copiii la care ţipă fără oprire învăţătoarea sunt abia în clasa întâi.

"Taci din gură! Nu începeţi iar să vorbiţi! Care mai vorbeşte, măi, acolo? Te mănâncă limba şi pe tine şi pe nesimţita aia", continuă învăţătoarea.

Pe înregistrare se aude doar vocea profesoarei. Copiii nu îndrăznesc să spună ceva.

Înregistrarea audio a fost făcută de mama unei fetiţe căreia îi era teamă să mai meargă la şcoală. Copila era terorizată de învăţătoare şi se trezea din somn plângând, iar părinţii au fost nevoiţi să o mute în altă unitate de învăţământ. Şase ore durează înregistrarea, iar învăţătoarea are mai multe ieşiri necontrolate.

"Dacă te mai legeni, e vai de pielea ta! Mişcă-te în bancă şi pune mâna la spate! Voi aveţi probleme cu capul? Nu înţeleg de ce vorbiţi! Nu vă mai suport!", le spune femeia copiilor. 

În şcoală a fost deschisă o anchetă. Învăţătoarea care ţipă la elevi lucrează de 39 de ani în învăţământ.

Media

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.