Festivalul Zmeurei, în weekend, la Gornet

Publicat in Eveniment 02 Iulie 2015 2206 ori
Google+ WhatsApp
Festivalul Zmeurei, în weekend, la Gornet
Festivalul Zmeurei, în weekend, la Gornet

Festival dulce în weekend în comuna prahoveană Gornet, cunoscută pentru producția de zmeură. Sâmbătă, pe 4 iulie, începând cu ora 14.00, în localitate începe cea de-a treia ediție a Festivalului Zmeurei.

 

Un spectacol de cabaret și circ, numeroase surprize și un foc de artificii îi așteaptă pe toți iubitorii de zmeură din România. Programul artistic mai cuprinde dans și muzică populară, muzică ușoară și dans modern.

Printre participanți se numără Fanfara Consiliului Judeţean Prahova, Ansamblul Voinicelul Boldeşti Scăeni, Ansamblul Strugurelul Urlaţi, Ansamblul Datina Filipeştii de Pădure, Ansamblul Izvoraşul Izvoarele, Ansamblul Poieniţa Vărbilău, Ansamblul Periniţa Bătrâni, Formatia Sonor Grup, Mădălina Cernat, Kabaret trupa REBEL Ploiesti, Circul ROTINY, Ansamblul Gorunul Gornet, Geanina Băjinaru, Evelina Constantin și Andreea Mirică.

De asemenea, zmeură proapătă, băuturi, dulcețuri, siropuri, prăjituri, plante pentru ceaiuri vor fi oferite spre vânzare de producătorii locali.

Festivalul va avea loc în comuna Gornet, zona primăriei (str. Principală, nr 77) și este prezentat de George Frâncu, actor în cadrul Teatrului Toma Caragiu Ploiești.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.