Restricții de circulație, duminică, pe Bulevardul Independenței

Publicat in Eveniment 02 Iulie 2015 400 ori
Google+ WhatsApp
Restricții de circulație, duminică, pe Bulevardul Independenței
Restricții de circulație, duminică, pe Bulevardul Independenței

Pe data de 5 iulie 2015 va avea loc competitia sportiva Road Grand Tour „Memorialul Constantin Vagneti” la care vor participa sportivi din intreaga tara, adulti si copii si care se va desfasura pe Bulevardul Independentei.

 

Pentru aceasta actiune, se impune reorganizarea transportului pulic local astfel: intre orele 08:00 – 17:00 traseele cu parcurs pe Bd.Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud, pe strada Bobalna pe ambele sensuri.

Pe sensul spre G. Sud se vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica, iar pe sensul spre centru, statia Coreco Sud se suspenda si imbarcarea se va efectua instatia  Gara Sud Big, apoi masinile vor strabate strazile Depoului si Bobalna unde se vor efectua statiile 13 Decembrie in dreptul imobilului nr. 71 si Ana Ipatescu in dreptul imobilului nr. 21.

Troleibuzele din traseele 44 si 202 in intervalul mai sus mentionat vor circula pana la Hale Coreco. A t e n t i e ! Traseele 2 si 101, la sensul spre Gara Sud, vor efectua statia de debarcare pe str. Depoului. In acest interval orar traseul 444 va circula pana la Bariera Bucuresti.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.