winmasters.com, primul site de pariuri legal din Romania

Publicat in Eveniment 01 Iulie 2015 980 ori
Google+ WhatsApp
winmasters.com, primul site de pariuri legal din Romania
winmasters.com, primul site de pariuri legal din Romania

Operatorul site-ului de pariuri winmasters.com a primit prima autorizatie de functionare online in Romania. Bugetul de stat a castigat peste 500.000 de euro, intr-o singura zi, fiind pentru prima data cand statul roman incaseaza bani din jocurile de noroc online. 

 

Astfel, in data de  24 Iunie 2015, winmasters.com a primit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia nr. 928, dreptul de opera legal pe teritoriul României și să ofere serviciile sale clienților din România, incepand cu  data de 1 iulie 2015.

Este o premiera si in ceea ce priveste veniturile la buget, winmasters fiind primul operator de pariuri online care a plătit vreodată taxe către autoritățile române, totalul taxelor și garanțiilor financiare oferite fiind de peste €500.000.

Potrivit unui comunicat winmasters, operatorul are drept obiectiv sa fie mereu în concordanță cu legislația din România și de a se plia pe regulile din fiecare piață. Astfel, compania a urmat toți pașii necesari pentru a îndeplini toate cerințele legale ce guvernează activitățile de jocuri de noroc din România conform OUG 77/2009, modificată prin OUG 92/2014, și aprobată de legea nr. 124/2015.

Sales & Operations Director-ul winmasters, Christos Protopapas a afirmat: “Suntem mândri să anunțăm că suntem printre primii operatori de pariuri online care obțin o licență de funcționare în România, piața noastră principală din estul Europei. La winmasters, considerăm parierea responsabilă și în siguranță principalele priorități ale companie. Pentru noi, transparența, încrederea, siguranța și libertatea invididuală de pariere sunt valori principale și fundamente ale filosofiei companiei noastre. De asemenea, winmasters investește constant în resursele umane și dezvoltarea produsului pentru a garanta un maximum de siguranță și satisfacție clienților săi. Invităm deci pe toți pariorii români să ne viziteze site-ul și să joace legal și în siguranță în minunata lume winmasters!”

winmasters oferă Pariuri SportiveCazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos, fiind un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor. 

winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.