Un proiect unic în România se implementează la Ploiești

Publicat in Eveniment 30 Iunie 2015 964 ori
Google+ WhatsApp
Un proiect unic în România se implementează la Ploiești
Un proiect unic în România se implementează la Ploiești

Demarat în urmă cu aproximativ doi ani, proiectul privind modernizarea sistemului iluminatul public stradal din Ploiești mai are de așteptat până va fi implementat efectiv.

 

Prin acest proiect unic în România se dorește ca iluminatul public să fie pe leduri și monitorizat astfel încât operatorul să intervină în timp util.

”În acest moment proiectul se află pe SEAP. Ne interesează ca societatea sau grupul de societăți care se va ocupa de serviciul de iluminat public din Ploiești să poată proiecta sistemul, să-l monitorizeze și să fie furnizor de energie electrică. Vrem să fim primul oraș din România în care iluminatul stradal să funcționeze pe senzori, astfel încât în momentul în care o strada nu este circulată consumul să se reducă la 40%. Sperăm ca până în toamnă să demarăm acest proiect”, a declarat Radu Brânzei, directorul RASP Ploiești.

Conform reprezentatilor Regiei Autonome de Servicii Publice, valoarea investițiilor se ridică la aproximativ 100 milioane lei, iar contractul va fi încheiat pe 10 ani, cu clauză ca după 5 ani sistemul să intre în patrimoniul municipalității.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.