RAZIE într-o discotecă din Prahova. Un poliţist s-a folosit de funcţie pentru a-şi regla CONTURILE PERSONALE

Publicat in Eveniment 30 Iunie 2015 988 ori
Google+ WhatsApp
RAZIE într-o discotecă din Prahova. Un poliţist s-a folosit de funcţie pentru a-şi regla CONTURILE PERSONALE
RAZIE într-o discotecă din Prahova. Un poliţist s-a folosit de funcţie pentru a-şi regla CONTURILE PERSONALE

O razie a poliției a avut loc sâmbătă noapte  într-o discotecă din comuna prahoveană Sângeru. Teoretic, acțiunea viza menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor cu violență și verificarea legalității activităților agenților economici. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Prahova, au participat polițiști de la mai multe structuri din cadrul IPJ Prahova, au fost 86 de persoane legitimate și aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 11.000 de lei. Acest succes de răsunet al Poliției Prahova  maschează însă, altceva…

                         
Dușmanii polițiștilor au fost puși la zid

În realitate, folosindu-se de această acțiune, câțiva polițiști au găsit un motiv să își îngroape frustrările personale. De exemplu, ofițerul Ionuț-Gabriel Dumitru (foto) a ales după ”anumite criterii” persoanele care urmau să fie percheziționate, după cum aveau să ne mărturisească chiar colegi de-ai săi.
Prima persoană aleasă ”întâmplător” a fost un băiat pe care Dumitru îl aștepta la cotitură pe motiv că ar fi avut o relație în trecut cu actuala iubită a polițistului. Contrar acestei ”coincidențe”,  chiar colegii ofițerului susțin că băiatul scos afară din discotecă  ar fi fost provocat la o ceartă urmând să fie sancționat. Totul ar fi fost premeditat de ofițerul Dumitru și de șeful de post din Sângeru, Marian Minea.

Spusele colegilor lui Dumitru capătă credibilitate din moment ce a doua persoană aleasă ”întâmplător” pentru percheziție corporală a fost o fată cu care șeful de post Minea a avut o ceartă în trecut. Motivele sunt personale și țin de intimitatea persoanelor așa că nu le vom dezvolta.

A treia persoană, aleasă tot ”întâmplător” a fost o altă persoană de sex feminin. Să fie coincidență? Acum un an, fata respectivă împreună cu alte persoane  îl reclamase  pe polițistul Dumitru că, beat fiind și încurajat de unii colegi, a provocat un scandal în acea discotecă. După efectuarea percheziției corporale, nemulțumit probabil că fata nu avea asupra ei bunuri interzise la deținere a ordonat încă o percheziție, de data asta  mai amănunțită, spre deliciul celorlalți polițiști martori, și anume: Marian Minea, Gabriel Petre, Niță Bogdan și Daniel Tudor.


Polițistul a fost reclamat că a provocat un scandal

Așa cum am precizat, ofițerul Ionuț Gabriel Dumitru a fost reclamat acum un an pe motiv că a provocat un scandal în discoteca din Sângeru. Atunci, a amenințat mai multe persoane că vor avea probleme, în special în trafic. Deși era împreună cu mai mulți colegi și consumaseră băuturi alcoolice, s-au urcat într-o mașină și au plecat. Un martor a sunat la 112 reclamându-i pe polițiști dar de caz s-a ocupat ”exemplar” șeful de post de la Sângeru, Marian Minea. La acea vreme Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova a demarat o anchetă internă care-l viza pe ofițerul Dumitru.

Dumitru, un polițist cu ieșiri necontrolate

Reporterii noștri au făcut câteva verificări în zonă, discutând atât cu unii colegi ai ofițerului cât și cu câțiva oameni din comună. Așa cum presupuneam la începutul articolului, ofițerul Dumitru a acumulat frustrări de-a lungul timpului. Unul dintre cunoscuții săi chiar ne-a spus că este o fire mai sensibilă, având ieșiri necontrolate doar din cauza consumului de alcool și a dezamăgirilor în dragoste.

Colegii săi chiar ne-au povestit un astfel de episod când, la o petrecere a polițiștilor din zonă era să se întâmple o tragedie. Ofițerul Dumitru, după câteva pahare cu alcool și-a sunat de mai multe ori iubita, care nu răspundea la telefon. Supărat, după alte câteva apeluri, Dumitru ar fi scos pistolul din dotare și a vrut să se sinucidă, fiind oprit la timp de colegii săi.
Un alt episod interesant a avut loc cu aproximativ un an în urmă când ofițerul Dumitru, conducând mașina Poliției secției din Apostolache, a pierdut controlul și a intrat într-un cap de pod. Surse din anturajul său susțin că în cadrul IPJ Prahova nu a ajuns această informație, pentru că polițistul a mers imediat la un mecanic din comună care a reparat rapid mașina Poliției.Totuși, oamenii din comună ne-au povestit și ce prieten de nădejde poate fi ofițerul Dumitru cu apropiații săi. Este de notorietate și poate fi cu ușurință verificat la colegii ofițerului de câte ori a intervenit Dumitru când prietenii lui erau opriți în trafic, sunând polițiștii de serviciu pentru a trece cu vederea nereguli constatate.

Un alt aspect interesant despre care știu toți oamenii din comună este reprezentat de chefurile pe care Dumitru le făcea chiar  în postul de poliție din comuna Sângeru, unde se consumau băuturi alcoolice și erau chemate atât persoane din poliție, cât și din exterior.

Sursa: incomod.ph

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.